Støtte til medlemmer i Falcon

Kære medlem

I Falcon er vi en stor familie og alle skal kunne være med, derfor har en støtteordning som kan hjælpe økonomisk trængte medlemmer.

Du kan søge om økonomisk hjælp til kontingent, camps, stævner, sko og/eller træningstøj.

Der skal søges om én konkret ting ad gangen, f.eks. enten hjælp til kontingent eller tilskud til deltagerbetalingen for at komme med til et stævne. Du kan godt søge flere gange, så selv om der er givet tilskud til en ting, kan du godt søge igen til noget andet.

Du søger ved at skrive dit navn, fødselsdato, holdet du spiller på og din træners navn samt dine kontaktoplysninger (telefonnummer og e-mail). Du skal i ansøgningen kort begrunde hvorfor, du har brug for hjælp, hvor meget støtte du skal bruge og til hvad.

Udvalget kan kontakte dig for supplerende oplysninger, hvis vi har uddybende spørgsmål.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Margrethe, Miki, Tina og Rikke

Hvem

Støtteegnede er alle økonomisk trængte medlemmer eller deres forældre, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for disse børn og unges deltagelse i aktiviteter m.v.

Dog er en begrundelse om at være studerende ikke tilstrækkeligt til at opnå støtte.

Hvis du er barn kan det være en god idé, at du får hjælp til at skrive ansøgningen og selve begrundelsen.

Svartid

Støtteudvalget holder jævnligt møder, så du kan normalt forvente svar inden for 1-2 måneder. Pengene kommer fra forskellige steder alt efter behov. Det kan være Falcon vælger at søge støtte hos DGI, eller når der afholdes loppemarkeder hvor andre har doneret tøj, legetøj eller andet.

Eksempel

Navn: Per Petersen
Fødselsdato: 02.02.2007
Hold: U12 drenge – SORT
Træner: Ole Olsen
Kontaktoplysninger: 16171819
E-mail: fam.petersen@dk
Begrundelse: Jeg/min søn vil også gerne med til
stævne x, men jeg/mine forældre/min mor/min
far har ikke mulighed for at betale for ham/mig,
så jeg har brug for, at få dækket deltagerbetalingen.

Falcon støtteudvalg

Du er altid hjertelig velkommen til at skrive til udvalget: stoet@falconbasket.dk

Margrethe Thale Vincents

Tekst om Margrethe