U17 Herrer 1 - Årgang 2002/03

Om Holdet

U17 Herrer 1 har i denne sæson et virkelig stærkt trænerteam bestående af:

Head Coach: Ivana Kostic
Ass. Coach: Ole John Nielsen

I denne sæson skal U17 herrerne deltage i den landsdækkende mesterrække.  Skal du være med her, skal du være klar på at give den fuld gas til træning. Holdet forventes at tage på træningslejr i Serbien i efterårsferien.

Om Ivana
Ivana er en topprofessionel basketballtræner på fuld tid. Hun har fuld fokus under træninger og forventer det samme af sine spillere. Hun har netop bestået bestået FIBAs Europæiske ungdomstræneruddannelse FECC som nr. 1 blandt 60 talentfulde ungdomstrænere fra hele Europa. Oprindelig kom hun til Danmark fra Serbien for at spille for Virum i Dameligaen og hjælpe med at træne ungdsomshold. Med tiden har hun fokuseret mere og mere på at træne hold, hvilket hun har gjort i en årrække, først i Virum, og nu i Falcon og Børnebasketfonden. 

Om Ole John "OJ"
OJ er en meget erfaren træner, der har trænet ungdomshold, landshold og ligahold. Sidste år stod han i spidsen for U16 Damelandsholdet, som for første gang nogensinde ved EM sikrede holdet oprykning til A-gruppen. OJ har bl.a. også trænet de to Bakken Bears spillere Darko Jukic og Thomas Lærke, da de som ungdomsspillere vandt den landsdækkende U18 Mesterrække for Falcon.

Kalender
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Kontingent
Ungdom U12 - ældre

2 årlige træk


Dato Beløb
2. jan 1.150,00 kr
5. aug 1.150,00 kr