Om holdet

Opdatering 31. juli 2019
Tak fordi du kigger på siden. Vi har nu nok tilmelidnger til at fylde to U4 Mix hold op. 

For at vi kan starte et ekstra U4 hold op, kræver det, at vi kan finde en ekstra træner og haltid. Vi er fleksible med hvilken hal der trænes i, så det springende punkt vil være træneren. 

Har du lyst til at hjælpe til som træner på et U4 Mix hold er du velkommen til at skrive undertegnede på cv@falconbasket.dk. Vi kan tilbyde 1-2 trænerkurser op til sæsonstart med specialister indenfor træning af de yngste børn.

Man er stadig meget velkommen til at skrive sig op til holdet her. Hvis der er nogen, der falder fra, vil man få tilbudt en plads på holdet (evt. det ekstra hold).  Det er altså ikke spild at skrive sig op til holdet.

-----------------------
Pr. 12. marts 2019
Du kan allerede nu skrive dit barn op til vores U4 Mix hold, der starter op lørdag den 7. september om formiddagen. Eksakt tidspunkt kendes først efter træningsplanen for hele klubben er lagt til sommer.

Det koster ikke noget at skrive sit barn op, og kontingent forfalder først til efteråret. Der er 30 dages prøvetid fra sæsonstart.

Forventninger:

  • Aldersmæssigt forventer vi, at dit barn er født i 2016 eller som minimum er fyldt 2 år ved sæsonstart i september 2019.
  • Der er tale om leg med bold og udfordring af motorik, hvor vi kravler klatrer, hopper og skyder i et samarbejde mellem barn og forældre.
  • Børnene skal lære at være i hallen sammen med andre og vænne sig til lyde, bevægelser og alt det andet der følger med, når man er i en idrætshal.

Vi har i Falcon ansat den italienske træner og specialist i minibasket Guiseppe "Peppe" Fusco som sportschef. Formålet er at han hjælper med at indføre de italienske principper for træningen med U4-U11 tilpasset danske forhold.

Kontingent (fra efteråret 2019)
Ungdom U4-U5

2 årlige træk


Dato Beløb
15. jan 750,00 kr
26. aug 750,00 kr