W1siziisijiwmjivmdivmdivnxmwzw5tampizf9mzwfkzxjib2fyzf9iyw5uzxjfnzi4edkwchgucg5nil1d?sha=66d42fc69314f035
Om holdet

Der er LUKKET for yderligere tilgang på U5 Gul, men vi har stadig plads på U5 Sort.

U5 Gul/Yellow is full and therefore for further attendance.

_________________________
U5 mix - holdet er for piger og drenge født i årgang 2016. Alle kan være med og det forventes at mor eller far leger med


De overordnede mål med træningen og arbejdet med mikrobasket spillerne er, at de gennem leg og historiefortællinger skal lege med bolden og opnå større kropsbevidsthed ved at arbejde med rytme, bevægelse, fart og balance.

 

Træningen tager udgangspunkt i børnenes alder og har overordnet fire fokuspunkter:

·       det motoriske

·       det sociale

·       det tekniske

·       det bevidsthedsmæssige (kognitive)


Har du lyst til at hjælpe til som træner på et U4 Mix hold er du velkommen til at skrive undertegnede på cv@falconbasket.dk. Vi kan tilbyde 1-2 trænerkurser op til sæsonstart med specialister indenfor træning af de yngste børn.

Man er stadig meget velkommen til at skrive sig op til holdet her. Hvis der er nogen, der falder fra, vil man få tilbudt en plads på holdet (evt. det ekstra hold).  Det er altså ikke spild at skrive sig op til holdet.

-----------------------

Forventninger:

  • Aldersmæssigt forventer vi, at dit barn er født i 2016 eller som minimum er fyldt 2 år ved sæsonstart i september 2019.
  • Der er tale om leg med bold og udfordring af motorik, hvor vi kravler klatrer, hopper og skyder i et samarbejde mellem barn og forældre.
  • Børnene skal lære at være i hallen sammen med andre og vænne sig til lyde, bevægelser og alt det andet der følger med, når man er i en idrætshal.


Kontingent
Ungdom U6-U8

2 årlige træk


Dato Beløb
15. jan 850,00 kr
20. aug 850,00 kr