COVID-19 Retningslinjer

Covid-19 retningslinjer for træning indendørs

Fra og med onsdag den 21. april må børn og unge til og med 17 år sammen med holdets træner genoptage indendørs træning. YES, hvor er det skønt og længe ventet!

Vi kan komme tilbage til en forholdsvis normal hverdag i hallen, men vi er dog fortsat underlagt restriktioner, som følger her:

 • Som udgangspunkt har alle børne- og ungdomshold (til og med 17 år) samme banetider som før nedlukningen. Der vil være få undtagelser, da nogle af hallerne bliver brugt til terminsprøver og testcentre. Trænerne eller holdlederne melder ud hurtigst muligt.

 • Der gælder en max forsamling på 25 personer til indendørs træning. Dette omfatter kun dem, som er en aktiv del af aktiviteten – dvs. spillere, udskiftere, dommere og frivillige trænere. Deltagere omfatter altså ikke ledsagende forældre indendøre. Bemærk at forsamlingsforbuddet er hævet til 50 personer for udendørs træning – og her er forældre velkomne, men tæller med i de 50 personer.

 • Ved træning i Bülowshallen kan vi træne på flere baner på samme tid. Her gælder forsamlingloftet på max på 25 pr. bane. Dog må træninger og deltagere ikke blandes på tværs af baner og zoneopdeling er nødvendig. Det er et krav, at der er en ansvarlig voksen til stede i hver gruppe af op til 25. Én træner må kun have ansvaret for én bane.

 • Der er ikke krav om coronapas for børn og unge under 18 år, trænere eller nødvendige voksne (fx forældre til U5 børn).

 • Alle over 15 år skal bære mundbind ved ind- og udgang til hallen, dog ikke under træning.

Undervejs i forhandlingerne håbede DIF også på, at det ville lykkes, at få alle de voksne med allerede fra den 21/4, men dem under 70 år må – som hidtil planlagt – vente knapt tre uger endnu, nemlig til den 6. maj 2021.


Se de gældende retningslinjer på  www.dif.dk/corona og www.basket.dk/corona-retningslinjer


Opdateret 2
1. april


Yderligere retningslinjer

Derudover gælder de samme retningslinjer, som før nedlukningen. Vi genopfrisker dem her:

 • Aflever dit barn / ankom til hallen max. 10 min. inden træningens start og vent på dit hold og din træner udenfor hallen.

 • I skal mødes udenfor hallen lidt før starttidspunktet for jeres træning, hvorefter I går ind til træningen samlet med jeres træner. (HUSK at spritte hænder ved ankomst)

 • Forlad banen og hallen hurtigst muligt og gerne i samlet flok, inden næste hold efter jer kommer ind. (HUSK at spritte hænder ved udgang)


Smittetilfælde og karantæneretningslinjer

·     

 • Har du symptomer må du ikke komme til kamp eller træning.


 • Er du blevet kategoriseret som værende nær kontakt til en smittet, skal du i selvisolation og må ikke komme til træning. Du skal testes første gang på 4. dagen efter du sidst har været sammen med den smittede og igen på 6. dagen. Du kan komme til træning og kamp igen, når du har fået en negativ PCR-test på dag 6. 

 • Er en fra dit hold testet positiv skal hele holdet i karantæne og de resterende spillere skal testes på dag 4 og dag 6 efter den dag, de spillede med den holdkammerat, der blev testet positiv. Du kan komme til træning og kamp igen, når du har fået en negativ PCR-test på dag 6. 

 • Bliver du testet positiv med Covid-19, skal du blive hjemme, indtil du har været symptomfri i 48 timer. Du skal informere din træner og skrive til nicola@falconbasket.dk med det samme, du får dit svar.