Klubnyheder

W1siziisijiwmjivmdivmdivnxmwzw5tampizf9mzwfkzxjib2fyzf9iyw5uzxjfnzi4edkwchgucg5nil1d?sha=66d42fc69314f035

Kort februarhilsen fra klubchefen

13.04.2023

Nu er vi i fuld gang igen efter vinterferien.
Her følger tre nævneværdige emner:


Strategidag 2 

Onsdag den 22. marts afholder Falcon Basketballklub 2. strategidag. Alle Falcon medlemmer er velkomne, også selvom man ikke deltog i første møde. I efteråret 2022 afholdt klubben 1. strategidag, hvor fokus var: Hvordan ser Falcon ud i dag og hvordan ønsker vi klubben ser ud om 10 år? Der er blevet lavet et rigtig godt stykke arbejde, og nu er det tid til at kigge på, hvordan vi kan nå i mål med vores drømme for de næste 10 år. Dagens program vil være ledet af Kostka Parlade-Galindez, Falcons head of coaching. Fokus vil være på, hvordan vi i fællesskab når i mål med vores drømme for klubben. Mødet vil finde sted onsdag den 22. marts 2023 kl. 17.00-21.00. Tilmelding er påkrævet, og sker via kalenderen i Holdsport, da vi fra Falcons side står for forplejning til dette arrangement. 


Støt Klubben 

Du har mulighed for at støtte klubben hver gang du, din familie eller venner køber brændstof til bilen. Falcon har en aftale med OK benzin, hvilket betyder, at hver gang en Falconstøtter tanker sin bil, så går en lille del af beløbet til klubben. Alle kan støtte Falcon, og det sker helt automatisk, hvis man har registeret, at man ønsker at støtte Falcon, enten når man tanker via OK appen eller med et OK benzinkort. Læs mere her: https://www.ok.dk/privat/ok-og... Ejer din familie en bil, så tjek gerne op på, om I har registeret, at I gerne vil støtte Falcon, når I tanker på en OK tank. Det koster ingenting for jer, men I kan være med til at øge den sum penge, som OK støtter Falcon med årligt. Det vil betyde at vi får endnu flere penge til fortsat at udvikle Danmarks bedste basketballklub. 


Falcon Super Kids 

Vidste du, at vi i Falcon har et hold, der hedder Falcon Super Kids? Det er et hold, vi er meget stolte af som klub, fordi vi har formået at skabe et hold, der rummer børn med særlige udfordringer. Det er nogle super seje drenge og piger i alderen 7-13 år, som hver torsdag giver den max gas til træning. Det allervigtigste på holdet er, at have det sjovt imens de spiller basketball og øver sig på at blive bedre.


Med ønske om en god onsdag, 

Venlig hilsen 

Astrid


W1siziisijiwmjivmdqvmdmvmxn4m2njyzk3dxffu2ftyxjizwpkc3bhcnruzxjlx1nrexnjcmfwzxjfymfubmvyxze2mhg2mdbwec5wbmcixv0?sha=150aa2878c233531