Klubnyheder

W1siziisijiwmjivmdivmdivnxmwzw5tampizf9mzwfkzxjib2fyzf9iyw5uzxjfnzi4edkwchgucg5nil1d?sha=66d42fc69314f035

Kort aprilhilsen fra klubchefen

28.04.2023 / 10.05.2023

April måned har været en vild måned. Rigtig mange hold har spillet deres sidste turneringskamp og Grand Prix stævne for denne sæson. Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vores 1. divisions herrer spiller i denne weekend final 4 stævne – Held og lykke.

 

Stor sportslig succes 

April måned har budt på en masse basketball. Nogle har haft deres debut til en basketballkamp og andre lidt mere erfarne spillere har spillet om de fornemmeste medaljer herhjemme. 

Vi har i april måned fået flere nordiske mestre og medaljetagere til de uofficielle nordiske mesterskaber som blev spillet i Sverige i påsken.  Vi har ligeledes også hevet flere medaljer hjem i forbindelse med de danske mesterskaber. To af dem på hjemmebane i Büllen til en fantastisk stemning og fest. Tak til alle for den store opbakning.

Der skal lyde et stort tillykke med alle de flotte præstationer herfra. 

 

SoMe 

Falcon er aktiv på flere Sociale Medie platforme – Instagram, Facebook og LinkedIn. Følg os meget gerne. 

Vi er en stor klub, hvor der sker meget hele tiden og vi vil gerne fortælle alle de gode historier, men vi kan ikke være overalt, så vi har brug for din hjælp. Jeg vil derfor gerne opfordre dig til at tagge Falcon (@falconfrb) på Instagram, så vi kan dele de gode historier og vise alle vores aktiviteter frem. 

Føler du, at dit hold eller dit barns hold ikke bliver vist særlig meget? Så hjælp os med indhold. Har du ikke selv Instagram, så send os en mail med billeder og noget tekst til some@falconbasket.dk

 

Besøg fra USA 

I sidste uge havde vi besøg af det amerikanske hold New England Colonials som var på rundrejse i norden. Det resulterede i tre velgørenhedskampe, hvor der blev samlet penge ind til NGOen Bevar Ukraine.

Streetball Consulting havde doneret de gule og blå kampbolde, som blev bortaktioneret i pauserne. Der blev indsamlet i alt 8.300 kr. og pengene er givet videre til projekt Ambulance under Bevar Ukraine. Formålet med projektet er at købe, renovere og sende ambulancer og humanitær nødhjælp til Ukraine. Vi har valgt at støtte projektet, da vi har en lille gruppe ukrainske flygtninge i Falcon og samtidig har Jesper Tullin, som er en af nøglepersonerne bag Falcons Kvindebasketligahold engageret sig personligt i projektet. Det er også værd at bemærke at vi havde fint besøg fra den amerikanske ambassade til en af kampene. 

 

Tak for en god måned. I ønskes alle en god weekend. 


Med venlig hilsen
Astrid   


W1siziisijiwmjivmdqvmdmvmxn4m2njyzk3dxffu2ftyxjizwpkc3bhcnruzxjlx1nrexnjcmfwzxjfymfubmvyxze2mhg2mdbwec5wbmcixv0?sha=150aa2878c233531